Kennis-maken of inschrijven
Ineke Plant Ineke Plant
Letterfeest

Zoals veel mensen weten, wordt er in groep 3 veel aandacht besteed aan letters, lezen en schrijven. Deze week belanden we daarmee op een belangrijk punt. Op vrijdag 11 januari leerden de kinderen de laatste letter van het letterbord, reden voor een feestje! Afgelopen dinsdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur hebben de leerlingen een letterspeurtocht en een letterbingo gehouden door de school. Om 14.15 uur werden ze meegenomen door meester Peter naar de hal, waar als verrassing hun ouders zaten te wachten. Na het zetten van hun handtekening onder het letterdiploma, werd het feestje afgesloten met limonade en letter/cijferchip.      

 

                                                                      ikc

Gepubliceerd in 'Uitgelicht-items website'

Jaarbeeld 2020 Scholengroep Veluwezoom

Goedendag,

 

In de bijlage van dit nieuwsbericht

 

- Het jaarbeeld 2020 van de Scholengroep Veluwezoom. 

- Brief van de Scholengroep Veluwezoom samenwerking PCBO.

 

Fijn weekend!

 

Met vriendelijke groet,

 

Meera Limpens

 

 

 

Buitenlesdag

We hebben op 22 september officieel onze groene tuin geopend en hopen hier veel leerzame uurtjes door te kunnen brengen. Tijdens deze buitenlesdag waren IVN natuur educatie en Jantje Beton bij ons aanwezig om natuur lessen te geven. Hartelijk dank allemaal. Wat een bijzonder, leerzame, zonnige dag.

Buitenlesdag 2020
 
 
23 septemberLees verder
Serious Request

Super trots zijn wij op onze kinderen die afgelopen week hun steentje hebben bijgedragen aan Serious Request.
Maar liefst € 1413,49 wisten zij op te halen met “heitje voor een karweitje”.

Zaterdagmiddag hebben wij in Velp de actie afgesloten en een mooie cheque overhandigd.

c

23 decemberLees verder
Afscheid groep 8

Op dinsdag 2 en woensdag 3 juli presenteerden de leerlingen vangroep 8 hun afscheidsmusical "De tent op z'n kop". Ouders, grootouders, andere familieleden en leerlingen genoten van de fantastisch uitgevooerde musical. Donderdag 4 juli hebben we allemaal de leerlingen van groep uitgezwaaid en wensen wij ze heel veel succes in het Voortgezet Onderwijs.

 

f

Sportdag

Vandaag genoten genoten alle kinderen samen van een mooi opgezette sportdag in samenwerking met het Astrum College. Diverse sportactiviteiten waren erg in trek. De dag werd afgesloten met een touwtrekwedstrijd en een heerlijk ijsje. Wij bedanken alle hulpouders voor hun enthousiaste inzet. Het was voor de kinderen vooral een gezellige en leerzame dag, waarbij er sportief tegen elkaar werd gestreden. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde sportdag, met prima sportweer en enthousiaste kinderen! 

spport

Wereld Restaurant

"Wereld Restaurant" was het thema van onze nieuwe methode Blink, waar we de afgelopen weken over gewerkt hebben. 

Dinsdagavond 4 juni hebben we het thema afgesloten met een inloopuurtje voor ouders en leerlingen. 

Wat leuk dat er zoveel ouders en kinderen hier gebruik van hebben gemaakt om naar alle werkjes en activiteiten te komen kijken.

eten

School!Week

De School!Week is de jaarlijkse campagneweek van het Openbaar Onderwijs in Nederland.

Ook dit jaar doen alle scholen van Scholengroep Veluwezoom hieraan mee, wij hebben ervoor gekozen om aan de slag te gaan met de kinder global goals.

Iedere school heeft gekozen voor een thema vanuit deze goals en is hiermee met de kinderen aan de slag gegaan. 

 

De global goals zijn voor kinderen vertaald in 7 goals nl. (schijf van 7):

1. Gezond & happy

2. Beter benutten

3. Schone ernergie

4. Schone natuur

5. Gezonde bron

6. Alles rond

7. Goed met geld

 

IKC Dorpsschool Rozendaal heeft zich gericht op thema "Gezond & Happy".

De ideën die hieruitvoortgekomenzijn,kunt u terug zien in bijgaandfilmpje.

hand

25 maartLees verder
Test digikeuzebord

Het Digikeuzebord is hét digitale alternatief voor het traditionele magnetische keuzebord. Op dit moment draaien wij een proef met deze mooie digitale mogelijkheid in groep 1/2A. De leerlingen voeren zelf hun keuzes in via een online programma. De leerkracht beschikt daardoor over uitgebreide statistieken die aangeven wie met wie heeft gespeeld, welke activiteiten het meest favoriet zijn en wat elk individueel kind heeft gekozen. Dat levert tijd, gemak en nieuwe inzichten op.

digikeuzebord

10 maartLees verder
Afsluiting Blink

De afgelopen weken hebben we Blink, een nieuwe methode voor Wereldoriëntatie uitgeprobeerd. Op donderdag 28 februari hebben we deze proefperiode afgesloten met een presentatie door alle groepen voor alle leerlingen. In gemixte groepjes liepen de leerlingen onder begeleiding van groep 6 rond door het gebouw. Zo konden zij kennismaken met een museum en hun vragen stellen over de andere activiteiten in de overige groepen. Tot slot werd er in de hal een kleine modeshow gehouden.

 

Blink

10 maartLees verder
Onze school feestelijk geopend!

Maandag 7 januari was het zover, de opening van ons nieuwe gebouw met poffertjes eten en een dansworkshop voor de kinderen. Vervolgens de officiële opening door burgemeester Klein Molekamp en jeugburgemeester Jet van Doesburg in de mooie gymzaal. En als afsluiting het Open Huis, met rondleidingen door leerlingen uit groep 7 en 8. Leerlingen uit groep 5 lieten horen wat ze al op een blokfluit konden spelen. Iedereen genoot van een super leuke dag. Bedankt allemaal voor de vele felicitaties, de boeken, de bloemen en planten, cadeaubonnen, de bremstruiken, overige cadeau’s en vooral de overweldigende belangstelling.

Opening poffertjes

31 januariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren