Kennis-maken of inschrijven

Over ons

Talentgericht werken voor kinderen uit Rozendaal, Velp en omgeving.

 

We bieden elk kind meer dan alleen een sterke basis.

 

IKC Dorpsschool Rozendaal besteedt veel aandacht aan basisvakken als taal en rekenen. Het kind staat centraal en wordt uitgedaagd zijn of haar talenten te ontwikkelen en uit te bouwen, binnen de eigen mogelijkheden én samen met anderen. Zo creëren ze het zelfvertrouwen om hun talenten ook op andere gebieden te ontwikkelen.                      

                                                                                     ons

Voorsprong

Naast gewoon basisonderwijs heeft het IKC Dorpsschool Rozendaal veel ervaring met het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en kinderen die meer en/of hoog intelligent zijn. Deze kinderen hebben een omgeving nodig die hen naast uitdaging ook veiligheid en ondersteuning biedt.

 

Onderwijs en opvang gaan samen en versterken elkaar, op deze manier willen wij kinderen een leerzame tijd geven. Zo bieden we kinderen de beste basis voor een kansrijke en actieve toekomst binnen onze samenleving. Samen hopen we dan trots en met een glimlach terug t e kunnen kijken op een prettige leerzame periode. Waarna ze met een schat aan ervaring, zelfkennis en een gezonde dosis zelfvertrouwen kunnen doorstromen naar het vervolgonderwijs.

 

Kind vertelt wat het nodig heeft

Bij het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang noemen we dit: spelen, ontdekken en groeien. Kinderen vertellen ons wat zij nodig hebben. Wij luisteren, geven hen de gelegenheid om ervaringen op te doen, bieden kansen om zelf vaardigheden en talenten te ontwikkelen en helpen de kinderen vooruit.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren