Kennis-maken of inschrijven

Kijk mee: dit is Dorpsschool Rozendaal

Hieronder ziet u een verzameling van de activiteiten binnen onze school.

Specialisme binnen onze school
Specialisme binnen onze school
Op IKC Dorpsschool Rozendaal beschikken we over een scala aan specialismen, waaronder rekenspecialisten, taalspecialisten en gedragsdeskundigen. Deze diverse expertise stelt ons in staat om effectief in te spelen op de uiteenlopende onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Of het nu gaat om versterking van rekenvaardigheden, taalontwikkeling of gedragsondersteuning, we bieden op maat gemaakte ondersteuning. Dankzij dit team van specialisten streven we ernaar een inclusieve leeromgeving te creëren waarin elke leerling gedijt en zijn volledige potentieel kan benutten op IKC Dorpsschool Rozendaal.
14 december
Lees verder
EDI (Expliciete Directe Instructiemodel)
EDI (Expliciete Directe Instructiemodel)
Op de Dorpsschool Rozendaal hanteren we met passie het Expliciete Directe Instructiemodel (EDI) voor effectieve lessen. Samen met mijn collega's formuleren we duidelijke leerdoelen en worden er instructies, waarbij ik nieuwe concepten demonstreer. Begeleide oefeningen en persoonlijke feedback volgen, waarna leerlingen zelfstandig oefenen. Door continue interactie en feedback streven we ernaar het EDI-model persoonlijk en betrokken te integreren, waardoor het een waardevolle aanpak is in ons unieke onderwijskader op IKC Dorpsschool Rozendaal.
14 december
Lees verder
Earlybird
Earlybird
Op IKC Dorpsschool hechten we groot belang aan een vroeg begin met taalverwerving, daarom maken we gebruik van het Early Bird-programma. Dit initiatief is gericht op het stimuleren van de Engelse taal bij jonge leerlingen door middel van speelse en interactieve methoden. Op deze manier willen we een solide basis leggen voor een goede beheersing van het Engels. Door Early Bird in ons onderwijs te integreren, streven we ernaar om de leerlingen op IKC Dorpsschool op een plezierige manier vertrouwd te maken met deze wereldtaal. Voor meer informatie, verwijzen wij u door naar de website van Earlybird. https://www.earlybirdie.nl/basisscholen/
28 maart
Lees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren